Nyt Lainaa Luottotiedottomalle -palvelusta:

Miksi valita meidät

Laina ilman luottotietoja on tarkoitettu ihmisille, joilla on elämän yllättävän tilanteen takia tullut tilapäinen tarve ylimääräiselle rahalle. Me Lainaa Luottotiedottomalle -palvelussa emme halua kiskoa ylisuuria korvauksia vaan hintamme ovat edullisimmat.

Laina on usein taloudellisesti paljon edullisempi vaihtoehto kuin lukuisat vipit. Pikavippien korot voivat huidella sadoissa prosenteissa. Meidän korkomme on huomattavasti maltillisempi ja näin säästät selvää rahaa.

Tasapuolinen korko kaikille hakijoille

Vakuudeton luotto on kaikille tasapuolinen. Korko määräytyy yksiselitteisesti kaikille luotonsaajille. Korko sidotaan 3 kuukauden euriboriin, joten luoton korkoa tarkistetaan aina 3 kuukauden välein. Korkoon vaikuttaa euriborin lisäksi vain luottosumman suuruus ja maksuajan pituus, joten luotonhakijan aikaisemmilla luotoilla, asiakkuuksilla yms. seikoilla ei ole korkoon mitään vaikutusta. Katso luottojemme korot täältä.

Säädä itsellesi sopiva kuukausierä

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen kuukausierä sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman kuukausierän lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Santanderin luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jotka sisältävät luoton lyhennyksen ja koron lisäksi kiinteän tilinhoitomaksun.